Ενδυναμώστε την επιχείρησή σας με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες E-Mobility for Business της Electromotivo post image

Ενδυναμώστε την επιχείρησή σας με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες E-Mobility for Business της Electromotivo

4 Απρ

Καθώς η αγορά ηλεκτρικών οχημάτων (EV) συνεχίζει να επεκτείνεται, οι επιχειρήσεις έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αγκαλιάσουν την επανάσταση της ηλεκτροκίνησης και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές της. Η Electromotivo προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης στις επιχειρήσεις, παρέχοντας λύσεις φόρτισης τόσο στο χώρο του εργοστασίου όσο και στα σπίτια των εργαζομένων. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης υπηρεσιών φόρτισης για επιχειρήσεις στην εταιρεία σας και πώς η Electromotivo μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της.

Εγκατάσταση φορτιστή στο parking της εταιρείας Paperpack από την Electromotivo

1. Προσέλκυση και διατήρηση κορυφαίων ταλέντων

Προσφέροντας λύσεις φόρτισης για τους υπαλλήλους σας, η εταιρεία σας επιδεικνύει τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα. Αυτό μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για την προσέλκυση και διατήρηση κορυφαίων ταλέντων, καθώς οι εργαζόμενοι αναζητούν ολοένα και περισσότερο εργοδότες που μοιράζονται τις αξίες τους και δίνουν προτεραιότητα σε πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον. Η παροχή σταθμών φόρτισης στην εργασία και στα σπίτια των εργαζομένων προσθέτει επίσης ευκολία, καθιστώντας τις καθημερινές τους μετακινήσεις ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές.

2. Βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών

Η Electromotivo μπορεί να εγκαταστήσει ειδικά σχεδιασμένους σταθμούς φόρτισης στους χώρους στάθμευσης της επιχείρησής σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσφέρετε δωρεάν ή επί πληρωμή υπηρεσίες φόρτισης στους επισκέπτες. Αυτή η πρόσθετη υπηρεσία μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία των επισκεπτών σας, καθιστώντας την επιχείρησή σας πιο ελκυστική στην ολένα αυξανόμενη ομάδα οδηγών EV.

3. Επεκτείνετε την επιχειρηματική σας εμβέλεια

Συνεργαζόμενοι με την Electromotivo, η επιχείρησή σας μπορεί να εδραιώσει την παρουσία της οπουδήποτε στη χώρα. Μέσω του δικτύου Hubject, η Electromotivo επιτρέπει τη φόρτιση σε όλη την Ευρώπη, επιτρέποντας στους υπαλλήλους και τους πελάτες σας να έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια υποδομή φόρτισης. Αυτή η ευρεία εμβέλεια μπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας και να προσελκύσετε ένα ευρύτερο πελατολόγιο.

Σταθμός φόρτισης Electromotivo στο Πανελλήνιο Athens Experience Car Services

4. Αύξηση των ευκαιριών εσόδων

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διαχειριστής πρατηρίων καυσίμων, χώρων στάθμευσης, επιχειρήσεων, εταιρειών χρηματοδοτικής μίσθωσης ή αντιπροσωπειών αυτοκινήτων, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τα έσοδά σας εγκαθιστώντας σταθμούς φόρτισης. Καθώς ο αριθμός των EV στους δρόμους συνεχίζει να αυξάνεται, η ζήτηση για υποδομές φόρτισης θα ακολουθήσει την ίδια τροχιά. Παρέχοντας υπηρεσίες φόρτισης, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την αυξανόμενη αγορά και να δημιουργήσετε μια νέα ροή εσόδων.

5. Θετική εικόνα του εμπορικού σήματος

Η υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης και η παροχή λύσεων φόρτισης για τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας αντανακλά θετικά στην εικόνα της μάρκας σας. Επιδεικνύοντας τη δέσμευσή σας για βιωσιμότητα και υποστηρίζοντας τη μετάβαση σε καθαρές μεταφορές, μπορείτε να διαφοροποιήσετε την επιχείρησή σας από τους ανταγωνιστές και να απευθυνθείτε σε καταναλωτές με περιβαλλοντική συνείδηση.

6. Φορολογικά κίνητρα και εκπτώσεις

Πολλές κυβερνήσεις προσφέρουν φορολογικά κίνητρα και εκπτώσεις για τις επιχειρήσεις που εγκαθιστούν σταθμούς φόρτισης EV, καθιστώντας την επένδυση πιο αποδοτική. Αυτά τα κίνητρα μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του αρχικού κόστους εγκατάστασης υποδομών φόρτισης, επιτρέποντάς σας να δείτε την απόδοση της επένδυσης πιο γρήγορα.

Η ενσωμάτωση υπηρεσιών φόρτισης για επιχειρήσεις είναι μια έξυπνη κίνηση για κάθε προοδευτικά σκεπτόμενη εταιρεία. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης της Electromotivo μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να προσελκύσει κορυφαία ταλέντα, να βελτιώσει τις εμπειρίες των επισκεπτών, να επεκτείνει την εμβέλειά της και να δημιουργήσει πρόσθετα έσοδα. Συνεργαζόμενοι με την Electromotivo, μπορείτε να τοποθετήσετε την επιχείρησή σας στην πρώτη γραμμή της επανάστασης των ηλεκτρικών οχημάτων και να καρπωθείτε τα οφέλη ενός βιώσιμου και καινοτόμου μέλλοντος.

AC 2*22KW Volton Γραφεία διοικησης, Μεταμόρφωση Αττικής.

Σταθμός Φόρτισης 2*22kw.
Volton.Γραφεία Διοίκησης Μεταμόρφωση Αττικής

Ανακαλύψτε τις Business λύσεις της Electromotivo.

Call me back
Ζητήστε να σας τηλεφωνήσουμε
Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες, θα σας καλέσουμε αμέσως μόλις μπορέσουμε
Τα προσωπικά σας στοιχεία θα διατηρηθούν αυστηρά απόρρητα και δεν θα πωληθούν, δεν θα επαναχρησιμοποιηθούν, δεν θα ενοικιαστούν,δεν θα δανειστούν ή θα αποκαλυφθούν με άλλο τρόπο.