“Φορτίζω Παντού” με την Electromotivo: Ξεκίνησαν οι Επιδοτήσεις για την Εγκατάσταση Δημόσιων Σταθμών Φόρτισης post image

“Φορτίζω Παντού” με την Electromotivo: Ξεκίνησαν οι Επιδοτήσεις για την Εγκατάσταση Δημόσιων Σταθμών Φόρτισης

11 Μάι

Από τις 11 Μαΐου, η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων επιδότησης της πρωτοβουλίας "ΦΟΡΤΙΖΩ ΠΑΝΤΟΥ”, που υποστηρίζεται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, θα είναι διαθέσιμη προς το κοινό. Στόχος της είναι η εγκατάσταση και λειτουργία τουλάχιστον 8.000 δημοσίων σταθμών φόρτισης, προσβάσιμων στο κοινό για τα ηλεκτρικά οχήματα.

Το πρόγραμμα "ΦΟΡΤΙΖΩ ΠΑΝΤΟΥ" προβλέπει τη χορήγηση επιδοτήσεων έως και  70% σε ιδιωτικούς φορείς, όπως πρατήρια καυσίμων, σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα, για την εγκατάσταση σημείων ταχείας και υπερταχείας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Το συνολικό κόστος του προγράμματος για τα έτη 2022 - 2024 ανέρχεται σε 79.790.000 ευρώ, ενώ για το τρέχον έτος, το προϋπολογισμός είναι 15.958.000 ευρώ.

Γνωρίστε τις λύσεις Ηλεκτροκίνησης της Electromotivo

Η Electromotivo προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης παρέχοντας λύσεις φόρτισης σε επιχειρήσεις και δημόσιους χώρους. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης υπηρεσιών φόρτισης και πώς η Electromotivo μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της. Με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων οικιακής, επαγγελματικής και δημόσιας χρήσης και άμεση παράδοση σταθμών και ανταλλακτικών με πανελλαδική κάλυψη, η Electromotivo προσφέρει τη δυνατότητα 10 ετούς εγγύησης, τη μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς. Με το άρτια καταρτισμένο και υψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό της, η Electromotivo δημιουργεί τις εξελίξεις στο χώρο της ηλεκτροκίνησης.

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διαχειριστής πρατηρίων καυσίμων, χώρων στάθμευσης, ιδιωτικών ΚΤΕΟ ή συνεργείου αυτοκινήτων, εκμεταλλευθείτε το πρόγραμμα "ΦΟΡΤΙΖΩ ΠΑΝΤΟΥ" και αυξήστε σημαντικά τα έσοδά σας εγκαθιστώντας σταθμούς φόρτισης από την Electromotivo. Καθώς ο αριθμός των EV στους δρόμους συνεχίζει να αυξάνεται, η ζήτηση για υποδομές φόρτισης θα ακολουθήσει την ίδια τροχιά. Παρέχοντας υπηρεσίες φόρτισης, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την αυξανόμενη αγορά και να δημιουργήσετε μια νέα ροή εσόδων.

Πλατφόρμα αιτήσεων

Από τις 11 Μαΐου, θα μπορείτε να υποβάλλετε τις αιτήσεις σας στη διαδικτυακή πλατφόρμα https://fortizopantou.gov.gr. Εκεί θα πραγματοποιούνται όλοι οι έλεγχοι και η παρακολούθηση της υλοποίησης των έργων, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ενημερώσεις και πληροφορίες σχετικά με την προώθηση της δράσης.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε για τα προϊόντα και τις λύσεις φόρτισης της Electromotivo.