Οικιακοί Φορτιστές με την εγγύηση της Electromotivo post image

Οικιακοί Φορτιστές με την εγγύηση της Electromotivo

21 Μαρ

Τα ηλεκτρικά (EV) και υβριδικά αυτοκίνητα είναι πλέον μέρος της ζωής μας και σύντομα θα αποτελούν την πλειονότητα των οχημάτων και στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό, η ζήτηση για σταθμούς φόρτισης έχει αυξηθεί κατακόρυφα. 

Ενώ οι δημόσιοι σταθμοί φόρτισης συνεχίζουν να αυξάνονται, υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό ιδιοκτητών EV. Ένα όμως από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι και η δυνατότητα της κατοχής οικιακού φορτιστή ο οποίος προσφέρει απαράμιλλη ευκολία και ευελιξία. Ποια είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Electromotivo στους οικιακούς φορτιστές; 

Εγκατάσταση Οικιακού Φορτιστή στην περιοχή της Εκάλης

1. Ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι είναι η ευκολία. Με έναν οικιακό φορτιστή, μπορείτε να φορτίζετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της νύχτας, εξασφαλίζοντας ότι είναι έτοιμο για την καθημερινή σας μετακίνηση ή για ένα ταξίδι. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε στην ουρά στους δημόσιους σταθμούς φόρτισης ή να προγραμματίζετε τα ταξίδια σας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των φορτιστών. Μπορείτε απλά να συνδέσετε το EV σας στην πρίζα όταν φτάσετε στο σπίτι και θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει όταν θα είστε εσείς.

2. Χαμηλότερο κόστος φόρτισης

Η φόρτιση του EV σας στο σπίτι μπορεί να είναι πιο αποδοτική σε σύγκριση με τη χρήση δημόσιων σταθμών φόρτισης. Τα οικιακά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας είναι συχνά χαμηλότερα από τα εμπορικά τιμολόγια, και μπορεί ακόμη και να επωφεληθείτε από την τιμολόγηση εκτός αιχμής ή την τιμολόγηση κατά χρόνο χρήσης, εάν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε χρήση κάποιου από τα πολλά βοηθήματα που επιδοτούν τις οικιακές εγκαταστάσεις φορτιστών EV, γεγονός που μπορεί να μειώσει περαιτέρω το κόστος φόρτισης.

3. Αύξηση της αξίας του σπιτιού

Η προσθήκη ενός φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι σας μπορεί να αυξήσει την αξία του, καθώς η ζήτηση για σπίτια φιλικά προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα συνεχίζει να αυξάνεται. Οι υποψήφιοι αγοραστές με ηλεκτρικά οχήματα μπορεί να είναι πιο πρόθυμοι να επιλέξουν ένα σπίτι που διαθέτει ήδη σταθμό φόρτισης, καθιστώντας το ακίνητό σας πιο ελκυστικό στην αγορά ακινήτων. Επιπλέον, με την αυξανόμενη υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων, η ύπαρξη ενός οικιακού φορτιστή μπορεί να διασφαλίσει μελλοντικά το σπίτι σας για τις επερχόμενες τάσεις της αγοράς.

4. Προσαρμόσιμες επιλογές φόρτισης

Μία ακόμη εγκατάσταση φορτιστή LEO σε σπίτι στο Περιστέρι

Με την εγκατάσταση ενός οικιακού φορτιστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων, έχετε την ευελιξία να επιλέξετε το καλύτερο σύστημα φόρτισης για τις ανάγκες σας. Οι οικιακοί φορτιστές διατίθενται σε διάφορα επίπεδα ισχύος, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την ταχύτητα φόρτισης του EV σας. Μπορείτε να επιλέξετε έναν φορτιστή επιπέδου 1 (120V), ο οποίος είναι κατάλληλος για περιστασιακή οδήγηση, ή έναν ταχύτερο φορτιστή επιπέδου 2 (240V), ο οποίος είναι ιδανικός για καθημερινή χρήση του EV.

5. Καλύτερη διαχείριση ενέργειας

Οι οικιακοί φορτιστές μπορούν να ενσωματωθούν με έξυπνα οικιακά συστήματα ή ηλιακούς συλλέκτες, επιτρέποντας την καλύτερη διαχείριση και έλεγχο της ενέργειας. Αυτή η ενσωμάτωση μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την κατανάλωση ενέργειας, να ελαχιστοποιήσετε το αποτύπωμα άνθρακα και ακόμη και να εξοικονομήσετε χρήματα, αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια κατά τη φόρτιση του EV σας. Η electromotivo προσφέρει τη διασύνδεση του φορτιστή σας με φωτοβολταϊκά συστήματα, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία. 

Εν κατακλείδι, η αγορά και εγκατάσταση ενός οικιακού φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου όχι μόνο απλοποιεί και βελτιώνει την εμπειρία της ιδιοκτησίας ηλεκτρικού οχήματος, αλλά μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα. Επενδύοντας σε έναν οικιακό φορτιστή, θα απολαμβάνετε την άνεση της φόρτισης του EV σας με το δικό σας πρόγραμμα, θα μειώσετε το κόστος φόρτισης και θα συμβάλλετε σε ένα πιο πράσινο μέλλον. 

Η Electromotivo είναι αφοσιωμένη στην παροχή και εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας προσφέροντας 5 χρόνια εγγύηση στους φορτιστές, αλλά και 4 χρόνια στο έργο εγκατάστασης.

Ανακαλύψτε τους οικιακούς φορτιστές της electromotivo.

Call me back
Ζητήστε να σας τηλεφωνήσουμε
Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες, θα σας καλέσουμε αμέσως μόλις μπορέσουμε
Τα προσωπικά σας στοιχεία θα διατηρηθούν αυστηρά απόρρητα και δεν θα πωληθούν, δεν θα επαναχρησιμοποιηθούν, δεν θα ενοικιαστούν,δεν θα δανειστούν ή θα αποκαλυφθούν με άλλο τρόπο.